Skip to content

Silhouette hairstrokes

Wil jij een afspraak maken voor silhouette hairstrokes (combined)? Dan ben je bij PMU Beauty aan het juiste adres. Deze geavanceerde methode combineert de natuurlijke look van hairstrokes met de extra definitie en diepte van shading, voor een resultaat dat zowel natuurlijk als opvallend is. Als je de perfecte wenkbrauwen wilt die altijd on point zijn, zonder dat je elke ochtend uren voor de spiegel hoeft te staan, kunnen wij je uitstekend van dienst zijn.

Silhouette hairstrokes technieken voor de perfecte wenkbrauwen

Silhouette hairstrokes (combined) is een techniek die het beste van twee werelden combineert: de fijnheid van hairstrokes en de volheid van shading. Deze gecombineerde aanpak zorgt voor een zeer natuurlijke en toch gedefinieerde uitstraling. De hairstrokes bootsen de fijne haartjes van de wenkbrauwen na, terwijl de shading zorgt voor extra diepte en een vollere look. Hierdoor krijg je wenkbrauwen die er niet alleen prachtig uitzien van dichtbij, maar ook perfect in balans zijn met de rest van je gezicht. Bij PMU Beauty zorgen we ervoor dat de vorm en kleur van je wenkbrauwen perfect aansluiten bij jouw persoonlijke kenmerken en voorkeuren.

Silhouette hairstrokes

Waarom permanente make-up?

Permanente make-up, en in het bijzonder silhouette hairstrokes (combined), biedt tal van voordelen. Ten eerste bespaar je elke dag tijd omdat je niet langer je wenkbrauwen hoeft bij te werken. Daarnaast blijft de make-up op zijn plaats, ongeacht het weer of activiteiten zoals sporten en zwemmen. Dit betekent dat je er altijd op je best uitziet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up. Bovendien is permanente make-up ideaal voor mensen met allergieën of een gevoelige huid, omdat je geen gebruik meer hoeft te maken van conventionele make-up producten die irritatie kunnen veroorzaken. Tot slot geeft het je een boost van zelfvertrouwen omdat je weet dat je wenkbrauwen altijd perfect gestyled zijn.

Zo verloopt de behandeling

Een behandeling met silhouette hairstrokes (combined) begint altijd met het bespreken van jouw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan geven we je advies en starten we de behandeling. De hairstrokes worden met uiterste precisie aangebracht en vervolgens vullen we de wenkbrauwen aan met shading voor een optimaal resultaat. Tijdens de behandeling zorgen we ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Na de behandeling ontvang je uitgebreide nazorginstructies om ervoor te zorgen dat je nieuwe wenkbrauwen perfect genezen.

Agata aan het werk met Silhouette classic eyeliner

Deskundig advies

Bij PMU Beauty vinden we het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt. Daarom bieden we vrijblijvend deskundig advies aan. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en blijven constant op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in permanente make-up. We luisteren naar jouw wensen en geven eerlijk advies over wat het beste bij jou past. Of je nu kiest voor silhouette hairstrokes (combined) of een andere techniek, wij zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat. Onze persoonlijke benadering en professionele expertise zorgen ervoor dat je bij ons in goede handen bent.

Bovendien gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit pigmenten en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat je een prachtig en langdurig resultaat krijgt. Bij PMU Beauty streven we naar perfectie en jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Hoe kan ik jou helpen de meest zelfverzekerde en stralende versie van jezelf te worden?

Ben je enthousiast geworden over silhouette hairstrokes (combined) en wil je graag een afspraak inplannen? Bij PMU Beauty maken we het je graag gemakkelijk. Of wil je liever voor silhouette magic shading of een andere behandeling een afspraak inplannen? Je kunt eenvoudig online een afspraak boeken via onze website of contact opnemen voor meer informatie. Als je een vraag hebt over onze behandelingen, laat het ons dan vooral weten.

Gratis PMU behandeling en tips!

Ontdek de geheimen van de Gouden Ratio voor de perfecte wenkbrauwen.

Laat je e-mailadres achter en ontvang de drie gouden geheimen in je inbox.

Bonus: Deelname aan onze winactie!